imgoingsmaller.blogg.se

Det här är min resa mot ett lättare och hälsosammare liv. Jag började på 110kg och har i dags läget lyckats gå ner till 102,3kg. Målet är att komma ner till 70kg. Även om jag mest skriver för min egen skull, då jag vilja kunna följa min resa, är du välkommen att följa mig i både med och motgång mot mitt nya liv!

Lite nytt

Kategori: Allmänt, Träning

 
Idag har vi spenderat några timmar på Väla. Målet för dagen var att hitta nya träningsskor till mig. Inte det lättaste uppdraget då jag blivit helt kär i ett par som är alldeles för dyra för min plånbok. Jämför liksom alla andra med dem. Vill ha ett par som är sköna, snygga och lätta. Till sist hittade jag ett par på Team Sportia som matchade mina krav. Och dessutom passade dem även min plånbok. De hade kostat 999kr tidigare, men nu kostade dem bara 499kr så kändes som ett riktigt fynd. 
När vi ändå var inne på Team sportia så passade vi på att kolla på lite annat också. Fann då ett par nya gymhandskar. Då det var rea på dem så slog jag till. Dem jag har nu sitter inte alls bra på mig. De är alldeles för stora i fingrarna både i bredden och längden. Men dessa nya sitter perfekt,  och dessutom är dem lite rosa. Sen slog jag även till och köpte en ny träningstopp inne på H&M. Var trött och tog den i farten så orkde inte prova. Men nu när vi kom hem så provade jag den och den sitter precis så som jag vill ha den. PERFEKT! 
Det är så roligt att ha lite nytt att ha på sig på gymmet nu. Lite extra motivation. Nu är det några kilon till som ska väck innan jag ska köpa nya träningsbyxor och en ny sportbh.