imgoingsmaller.blogg.se

Det här är min resa mot ett lättare och hälsosammare liv. Jag började på 110kg och har i dags läget lyckats gå ner till 102,3kg. Målet är att komma ner till 70kg. Även om jag mest skriver för min egen skull, då jag vilja kunna följa min resa, är du välkommen att följa mig i både med och motgång mot mitt nya liv!

Blev inte riktigt som jag tänkt

Kategori: Allmänt

Att ta nya tag för att gå ner i vikt precis innan jul var kanske inte den allra bästa idéen jag haft. Min plan har inte riktigt hållt hela vägen. Min plan på att bara äta gottis fredag eller lördag och fripass på lilljulafton, julafton, nyårsafton och nyårsdagen har gått lite åt skogen. Inte för att jag på något vis vräkt i mig onyttigheter eller mat men har ändå varit lite här och lite där. Jag gillar inte julmat, så där är inga problem för min del. Är snarare att alla tror att på julen är det tvång att det ska ges bort godis i något paket. Att alla har godis framme hela tiden och diverse andra sötsaker som de gjort. Frestelserna blir för stora. Även om jag och mannen varit duktiga på att inte handla hem massa onyttigheter så hjälper inte det när man är bortbjudna hit och dit. Julen är ju en sådan tid där man ska hinna träffa alla.
Tiden vi väl haft hemma har gått till att renovera. Vi har haft dålig planering på mat och matinköp. Kylen ekar tomt och frukost, lunch och middag blir ofta en kombinerad sak. Ett mål mat om dagen och någon kopp te på eftermiddagen är ingen höjdare ur ett viktminsknings perspektiv och inte heller gör det några under för humöret..
 
Det är bara några få dagar kvar på detta året och sedan blir det dags att bana väg för mitt nya liv!