imgoingsmaller.blogg.se

Det här är min resa mot ett lättare och hälsosammare liv. Jag började på 110kg och har i dags läget lyckats gå ner till 102,3kg. Målet är att komma ner till 70kg. Även om jag mest skriver för min egen skull, då jag vilja kunna följa min resa, är du välkommen att följa mig i både med och motgång mot mitt nya liv!

Frånvarande

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag har varit väldigt frånvarande på sista tiden. Men det har inte funnits så mycket tid till att blogga. Det har varit så fint väder ute att vi lagt mycket tid utomhus, samtidigt som det varit påsk och långväga gäster på besök.. Över påsk och veckan innan blev det lite sisådär med både träningen och maten. Men sedan i tisdags så är jag tillbaka på rätt spår igen. 
Vägde mig idag eftersom det är fredag och vågen visade 98,6kg. Ok siffor eftersom vågen var på 99,någonting efter påsken. Men nu blir det hårdare tag igen! 
I veckan beställde vi hem mer protein. Passade även på att beställa hem BCAA och Burn.. Grejerna kom hem igår så ska prova dem idag vilket ska bli riktigt spännande. Burn ska ju hjälpa till med fettförbränningen och ge den en skjuts i rätt riktning. Och jag tror att min kropp behöver den där lilla extra knuffen för att komma igång. För det har ju inte hänt så mycket på vågen de senaste 2 månaderna. 
Så nu kör vi på igen med träningen och maten. Min kaloriräkningsapp la ju av för ett tag sedan, men nu har jag äntligen fått den till att funka igen så nu blir det stenhård koll denna kommande veckan för att se hur det kommer funka. 
 
Lite annat kul jag kan berätta är att igår var jag iväg och köpte ett par nya jeans på veromoda. Fastnade för ett par likadana som jag redan har, fast i en annan färg. Jag kunde köpa dem nya jeansen i storlek L istället för XL som jag har i dem jag har sedan innan. Så härlig känsla. Det börjar bli roligare att kunna köpa kläder igen, för nu finns det snygga kläder som både passar och sitter någorlunda snyggt på mig. Längtar tills fler kilon kommer bort. Måste köra stenhårt nu, för i augusti när jag har slutat mitt sommarvik har jag planer på att vi ska åka iväg och köpa nya kläder till mig. Och om det ska vara lönt måste många kilon bort så jag inte längre kan ha mina kläder. Ska försöka att låta bli att köpa så mycket kläder innan dess, utan bara köpa om jag blir tvungen.